Trendspaning!

Gillar du också att trendspana på sommaren? Gott om tid att sitta på caféer och fundera på både vad vi har på oss just nu och hur. Som att långärmade linneskjortor uppkavlade och halvt instoppade ser så mycket coolare ut än kortärmade som är helt utanpå eller helt nerstoppade.

Trendspaningar från caféer – en trevlig sommarsysselsättning

Linnekläder överlag och ostruket spanas in. Perfekt! Onödigt att stryka när det ändå blir skrynkligt direkt eller tvärtom skrynkligt blir utslätat direkt av kroppsvärmen. Bra trend där – både el och tid sparas.

Birkenstock och låga sköna sommarskor dominerar. Även till alla långa klänningar som gäller i sommar. Höga klackar lyser nästan helt med frånvaro och används i sommar väl endast vid väldigt festliga tillfällen, som bröllop, om ens då. Eller så är det så att att det är så många speciella tillfälle och högtidsstunder nu efter pandemin så att folk helt enkelt inte orkar ha högklackat mer än just då. Bröllop på vardagar och sammankomster mest hela tiden. Ahja så är det naturligtvis… därför kan man spana in den här lite slappa ostrukna linnestilen med låga bekväma skor. ☀️

Beställ höstens Please jeans senast 2 juni för leverans augusti

/

Vill du beställa/förhandsboka ange modell/färg/storlek och maila info@magleholm.se senast torsdag 2 juni.

Alla jeans/byxor finns i stl XXS-XL. Är du osäker på storlek eller annat så fråga gärna. För dig som inte känner till Please: Vi har massor av Please i butiken på Magleholms Gård just nu. Kom gärna förbi och prova och handla shorts, sommarjeans mm från Please.

Please är ett italienskt märke  som gör jeans för tjejer i vuxenstorlekar XXS-XL, aningen små i storleken. Please har en lång historia inom jeansproduktion och deras smått ikoniska kännetecken är det silvriga hjärtat på höger bakficka på jeansen.

Please jeansen produceras i Italien och kombinationen fantastisk passform och rätt i trenderna med modeller och färger gör att dessa är en stor favorit bland våra kunder här på Magleholms Gård. Vi har väldigt många återkommande kunder på Please och det är dessutom vårt eget speciella favorit märke på jeans till vuxna tjejer.

Nr. 1-5 är  nya super succén shortcut som nu kan beställas även i läderlook, nya färgade jeans, Classic London modellen, velour och vegan!

Nr. 6 är nya coola breda modellen Denise Pocket som nu kan beställas i velour=sammet.

Nr 7-8 är de klassiska jeansen som vi alltid säljer väldigt mycket av.

 1. Please short cut läderlook, svarta 1199 kr
 • Please short cut denim färg, 1199 kr, svart, grön eller beige
 • Please shortcut, velour=sammet 1499 kr  sepia=rödbrun, fango=beige, grön, granit, ocean, tranbär och svart
 • Please shortcut London jeans, 1499 kr
 • Please shortcut vegan läder (känns som mollskinn, jättebra),1349 kr, off-shite, militare, sabbia, camello, taupe, navy och nero
 • Please Denice Pocket velour, 1649 kr, intense rust, chalk, fango, green, granite, oceanic, cranberry och nero
 • Please Classic jog blue denim, Bestseller alla tider och skönast jeansen är dessa klassiska i jogg denim. Mycket stretch och kan bäras både tight och lite mer boyfriend loose. XXS-XL, 1799 kr
 • Please classic Copenhagen, 1499 kr klassiska jeans med aningen stretch.

Förhandsbok Please highsummer

/

Nu tar vi också förhandsbokningar på Please vår/sommar med leverans april.  

Alla nedan finns i stl XXS-XL. Vill du förhandsboka någon så maila info@magleholm vilket nr samt storlek senast ons 23 februari så är du säker på att du får just din favorit.

Nya supermoderna ”Shortcut”

 1. Please korta jeans vita 1199 kr
 2. Please korta jeans, ljus denim 1599 kr

Please Shorts

 • Please 5B shorts orange print, 1199 kr
 • Please 5B shorts, milky way, 1199 kr  samma som ovan fast mjuk vit/blå rand
 • Please shorts jeans, London 1199 kr

Please jeans vår

 • Please 4BC jog color vit, 1299 kr
 • Please 4BC job color svart, 1299 kr
 • Please 4BC job color mörkblå 1299 kr

Slutligen erbjuds också en t-shirt

 • Please t-shirt mother earth, 699 kr.