Trendspaning!

Gillar du också att trendspana på sommaren? Gott om tid att sitta på caféer och fundera på både vad vi har på oss just nu och hur. Som att långärmade linneskjortor uppkavlade och halvt instoppade ser så mycket coolare ut än kortärmade som är helt utanpå eller helt nerstoppade.

Trendspaningar från caféer – en trevlig sommarsysselsättning

Linnekläder överlag och ostruket spanas in. Perfekt! Onödigt att stryka när det ändå blir skrynkligt direkt eller tvärtom skrynkligt blir utslätat direkt av kroppsvärmen. Bra trend där – både el och tid sparas.

Birkenstock och låga sköna sommarskor dominerar. Även till alla långa klänningar som gäller i sommar. Höga klackar lyser nästan helt med frånvaro och används i sommar väl endast vid väldigt festliga tillfällen, som bröllop, om ens då. Eller så är det så att att det är så många speciella tillfälle och högtidsstunder nu efter pandemin så att folk helt enkelt inte orkar ha högklackat mer än just då. Bröllop på vardagar och sammankomster mest hela tiden. Ahja så är det naturligtvis… därför kan man spana in den här lite slappa ostrukna linnestilen med låga bekväma skor. ☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: